İBRAHİM TATLISES VURULDU

İbrahim Tatlıses silahlı saldırı sonucu yaralandı. Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.

Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırıda, Tatlıses'in yardımcısı olduğu belirtilen Buket Çakıcı'nın da yaralandığı bildirildi. İbrahim tatlıses'in 2. bir ameliyata alındı. Tatlıses'in 2. kez alındığı ameliyat yaklaşı 3 saat sürecek.

İddialara göre, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli'de saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı.

Uzun namlulu silahlarla uzun mesafeden gerçekleştirilen saldırıda Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen Buket Çakıcı da yaralandı.

Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk sırasında Tatlıses'in korumaları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve Buket Çakıcı'nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis, detaylı delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Sevenleri ve yakınları hastaneye akın ederken Tatlıses'in oğlu İdo ve Derya Tuna hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, İbrahim Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada, İbrahim Tatlıses sevk edilirken korumaları basın mensuplarına saldırdı.

İbrahim Tatlıses'in başı fena dertte!

Jeti satan firma 1 milyon 860 bin lira tutan alacağı için sanatçıya dava açtı

Daha önce iki jet alıp satan İbrahim Tatlıses'in '3 milyon dolara aldım' dediği üçüncü jetini 1 milyon 50 bin dolara aldığı, ancak parasını da ödemediği ortaya çıktı. 1991 yapımı 9 kişilik Beecjet 400 A model RK-18 seri numaralı jetin parasını ödemeyen sanatçıya icra takibi başlatıldı.

Sanatçının avukatı icra takibine itiraz edince takip durdu. Jeti satan firma da 1 milyon 860 bin lira tutan alacağının yanı sıra sanatçı aleyhinde yüzde 40 icra-inkar tazminatına hükmedilmesi ve malvarlığına ihtiyati tedbir konulması istemiyle dava açtı. Ünlü türkücü, Beecjet 400 A model üçüncü jeti almadan önce, "Seyahat etmediğim günlerde uçak hava taksisi olarak hizmet verecek. İyi para kazanacağım" diye konuşmuştu.


Haberaktüel

Yorumlar