Örümcek Ağı Maskesi

Örümcek Ağı Maskesi
Örümcek Ağı Maskesi cilt sıkılaştırma, kaldırma ve yaşlanma belirtilerinin önüne geçme için evde uygulayabileceğiniz profesyonel bir cilt bakım üründür. Yüzünüzü ve çene hattınızı 3D sıkıştırma efekti ile saran Örümcek Ağı maskesi, Örümcek Ağı serumu ile beraber kullanılır. Örümcek Ağı maskesi kuru aktif bileşen ağlarının arasında, çözünür kolajen madde kombinasyonları mevcuttur. Örümcek Ağı serumu ile etkileşime geçerek saniyeler içerisinde yapışır, yüze ve boyun bölgesine nüfuz ederek, sıkı bir yüz ve boyun germe yapar. Ölü cilt hücrelerini temizler. Elastin sistemini güçlendirir, tazeler, sarkma sorununu önler, cilde parlaklık ve nem kazandırır.

Örümcek Ağı Maskesinin faydaları
Kolajen sentezini destekler, eksiklikleri tamamlar ve cildi onarır.
Özellikle boyun bölgesine kaldırma kuvveti uygulayarak cildi gerginleştirir, toparlar
Çizgilerin azalmasına yardımcı olur
Kullanımı pratik 3D efektiyle cildi sarar ve kuvvetlendirir
Örümcek Ağı serumu içerisindeki aktif bileşenlerin daha etkili ve çok daha hızlı bir şekilde nüfuz etmesine yardımcı olur
Ölü hücreleri temizler, cilde nem ve parlaklık kazandırır

Örümcek Ağı Serumu kullanım şekli

Örümcek Ağı serumunu temiz yüze ve boyun bölgesine pratik başlığını hafifçe bastırarak sürün. Örümcek Ağı maskesinin önce yüz ve boyun, ardından alın bölgesi ağını yerleştirin. Göz ve çevresi haricinde yerleştirdiğiniz ağların üzerinden tekrar Örümcek Ağı serumu ile geçin. Tüm ağın cildinize hava almadan yapıştığına emin olun. Ortalama 20 dakika, ürün kuruduktan sonra dikkatlice çekerek, çıkartın.

Patentli temel etken maddeler

TIMECODE ™

Yaşlanmaya bağlı hasarı nötralize ederek cildin biyolojik saatini geri çevirmeye yardımcı TIMECODE ™ cildi sağlamlaştırır ve canlandırır. Bu patentli aktif ajan kanıtlanmış etkinliği ile cildi gençleştirmek, kırışıklıkları gözle görülür şekilde düzeltmek, cilt berraklığını arttırmak ve cilde sıkılık vermek için çalışır.

SYN®-COLL

SYN®-COLL cilt yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı, patentli sentetik bir tripeptidtir. Aynı zamanda kolajen üretimini arttırır ve kolajen bozulmasına karşı koyarak, vücudun kendi biyolojik mekanizmasını taklit eder. Anti aging, kırışıklıklarla mücadele için rafine bir konsantrasyondur. Cildi toparlar, heykel görünümlü, pürüzsüz ve çok daha genç bir cilt için yardımcı olur.

VOLUFILINE™

Asya’da yabani olarak yetişen ‘Anemarrhena Asphodeloides’ köklerinden elde edilir. VOLUFILINE™ genç bir cilt için doğal bir dolgu kontürü oluşturur. Dolgunlaştırıcı etkisiyle kaz ayakları, oyuklar, derin oluk ve barkod çizgileri üzerinde etkilidir. Cilt elastikiyetini artırır, derin ve orta dereceleri kırışıklıkları dondurur.

SKINERGIUM®

Maca kökünden biyo-enzimatik işlemle elde edilir. “Perulu ginseng” olarak tabir edilen Maca, yüksek Peru yaylalarında yetişen ve çok nadir bulunan bir bitkidir. Aktif molekül enzimleriyle oluşturulan konsantre SKINERGIUM® formu, hücre yenilenmesini uyarır, kırışıklıkları azaltır, cilt tonuna parlaklık verir ve ışıltısını artırır.

İçindekiler

Örümcek Ağı Serumu

Saflaştırılmış su, Peuropandiol, hidroksietil üre, Niasinamit, 1,2-Hexandediol, palmitoil-glisin, Palmitoil tripeptid -5, Hidrolize Maca kökü, palmitoylisoleucine, palmitik asit, çözünürlüklü Kolajen, Akasya Senegal Özü, Natto Gum, Hidrolize Kolajen, Hidrolize Hyaluronik Asit, Porphyridium Cruentum Özü, Tremella Fuciformis Polisakkarid, Nikotinoil dipeptid-26, Lactobacillus Ferment Lizat Süzüntü, tripeptit-29, Usnea Barbata (Lichen) Özü, Zanthoxylum Piperitum Meyve Özü, Rüzgar çiçeği Koreana Özü, hidroksipropil metilselüloz, HPMC, PEG-40 Hidrojenize olmuş Hint Yağı, pullulan, gliserin, propilen glikol, Karbomer, Arjinin, Caprylyl glikol, butilen Glikol, sodyum poliakrilat / MA kopolimer, Sodyum Poli-Glutamat, adenozin, maltodekstrin, Disodyum Fosfat, ksantan sakızı, sodyum Fosfat, Sakkarit İzomerat, Gliseril Kaprilat

Örümcek Ağı Maskesi

Saflaştırılmış su, Polivinil alkol, PVP, Mısır Nişastası, Palmtloyl glisin, Palmitoil peptid 6, Hidrolize Mekke kökü, Palmitoil izolösin, Palmitik Asit, Suda Çözünebilir Kolajen, Arabistan kauçuk özü, Natto Gum, Hidrolize kolajen, Pullulan, Hidrolize hyaluronik asit, Trenella fuciformis Polisakkaritleri, Porphyridium Cruentum özü, Tripeptit-29, Nikotinoil Dipeptit-26, Lactobacillus Ferment Lizat Filtrat, Ganhuangenin, Loret-50, Gliserin, Proplene Glikol, MICA (CI 77019), PEG-60, Hidrojenlenmiş Hintyağı, 1,2-Nucteic asit, Butilen glikol, lavanta yağı, Octagonal Rezene özü, Sodyum Glutamat, hidroksipropil metilselüloz, Peuropandiol, maltodekstrin, Disodyum Fosfat, Ksantan Sakızı, Sudium Fosfat, Sakkarit İzomerat, Gliseril kaprilat, Caprile glikol

Uyarılar;
Haricen kullanılır ilaç değildir
Bilek içerisinde (patch) test edip kullanınız.
Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız,
Göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız
Reçeteli ürünleriniz varsa veya herhangi bir cilt ilacı kullanıyorsanız ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız.
Beklenmeyen bir etki gözlemlendiğinde ürünü kullanmayı bırakınız ve doktora başvurunuz.

Yorumlar