CNC Kayar Otomat

Öncelikle Otomat nedir onu anlatalım. Otomat kelimesinin aslı fransızca olan automate kelimesidir ve bir canlının yapabileceği işi yapabilen mekanik ve elektrikli araç anlamına gelmektedir. CNC kelimesi de COMPUTER NUMERICAL CONTROL kelimelerinin kısaltmasıdır ve bilgisayarlı sayısal kontrol anlamına gelir.

Toparlarsak CNC Otomat bilgisayarla kontrol edilen elektrikli araçların genel ismidir. Genel olarak bilinen ise talaşlı imalat olarak nitelendirilen metal ve plastik aksamların üretiminde kullanılan takım tezgahlarıdır. Otomotiv, kalorifer  ve daha pek çok yerde kullanılan  küçük bağlantı elemanı ve yedek parçalar bu makinalar tarafından üretilmektedir.

Kaynak:
CNC Otomat http://cncotomat.com

CNC Kayar Otomat

CNCKayar Otomat'ların diğerlerinden farkı işlenen metal ürünün hareketli olmasıdır. Normalde tezgahlarda işlenen parça sabit tutuluken CNC Kayar Otomat tezgahları parça hareket ettirilerek ve döndürülerek çok daha işlevsel ve fonksiyonel bir hal alır ve çok fazla işlem gerektiren parçaları bile tek seferde üretebilmenizi sağlar.

Kaynak:
http://www.kayarotomat.net/

CNC Kayar Otomat Firmaları

CNC Otomat işleri konusunda hızlı ve kaliteli iş yaptırabilmek için makine parkuru geniş ve deneyimli firmalarla çalışmanızı tavsiye edebiliriz.
Bu konuda kaynak konusunda bize destek veren Deniz Otomat firmasını tavsiye edeceğim:
(0212) 578 60 32
(0538) 421 18 18

Yorumlar

  1. Cnc nedir adlı makalemize www.makinabulteni.com 'dan ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder