Sultangazi Halı Yıkama

Halı yıkama dönemi açıldı malumunuz, millet halılarını yıkatacak firma arıyor. Bende Sultangazi için bir site açtım bir firmaya veririz diye. Bir iki firma ile görüştüm ama satamadık daha.

İlk sayfaya bir iki gün içinde çıktı sonra ilk sayfanın sonuna düştü, tekrar uğraşıp 6. sıraya çıkardım derken 13. sıraya geriledi ve geldik bu siteye bir yazı ile yukarı çıkartalım dedik, onun için de bu yazıyı yazıyorum. Ama şunu söyleyim, bir daha müşterisi hazır olmayan siteye seo yapmam öyle kolay kolay. Hatta siteadresi bile almayı sevmiyorum ben ama birkaç tane aldım gene de şimdiye kadar.

Sultangazi Halı Yıkama

Sultangazi'de bir sürü Sultangazi Halı Yıkama fabrikası var. Sadece Google maps üzerinde bile 11 tane gözüküyor. Bir de kayıtlı olmayan bir sürü firma var.
Kaliteli halı yıkama derseniz işte onu bilemem çünkü hiçbirisini tanımıyorum ama bizimkiler ışılak halı yıkamaya yıkattırmışlardı onu biliyorum. Onun da 3 tane sitesi var. Sitesi olmayan pek çok firma da var. Ama sanırım artık profesyonel makine kullanmayan firma pek yok.

Bununla beraber kullanılan halı temizleme maddelerinin ne kadar önemi var bu da konuşulabilir. Örneğin Era marka bir halı şampuanı firması bir site açmış haliyikamaturkiye diye orada hem halı yıkama firmalarını tanıtıyor hem de kendi reklamını yapıyor. Kendi ürününü kullanan firmaları da öne çıkartıyor ve gerçekten büyük bir site oluşturmuş durumdalar ve gerçekten iyi bir çalışma olmuş onlarınki de...

Yorumlar