Movie Star Planet

Bugün itibari ile haftalık arama trendinin 2. sırasında yer bulan oyun oldukça yaygınlaşacağa benziyor.

Sanalika benzeri oyunda oluşturduğunuz sanal karakterle bir film yıldızı olmanız gerekiyor muş..

Sitesinde yer alan tanıtım yazısı şöyle :
MovieStarPlanet, çocukların ve gençlerin, kendi özelleştirilmiş karakterleriyle sanal bir dünyaya katılabilecekleri ve anime Filmler oluşturmak için arkadaşlarıyla birlikte çalışabilecekleri, aynı zamanda alışveriş yapabilecekleri, oyunlar oynayabilecekleri, bir sürü başka eğlenceli aktivitelerde bulunabilecekleri ve yeni arkadaşlarla tanışabilecekleri MovieStarPlanet içinde kendi hayatlarını "yaşadıkları" eğlenceli ve güvenli bir web mekanıdır.
Önde gelen eğitim uzmanlarıyla birlikte geliştirilen MovieStarPlanet'in, oyunların içine yerleştirilmiş çeşitli öğrenme öğeleri vardır, örneğin Film oluştururken çocukların ifade becerilerini geliştirmelerini sağlar. MovieStarPlanet, Çocuklar için öğrenme boyutu eklenmiş sosyal bir ağ olarak tanımlanabileceği için, sosyallik öğesi oyunun ana parçalarından biridir.
Bu oyunun özü, her çocuğun, arkadaşlarının yarattığı karakterlerle birlikte çizgi filmlerde kullanılan sanal bir MovieStar karakteri yaratmasıdır. Çocuklar kendi Filmlerini birbirleriyle paylaşabilir ve birbirlerinin Filmlerini değerlendirebilirler.
Filmlerin popülerliğine bağlı olarak, sanal MovieStar sanal Ün ve parayla ödüllendirilecek, böylece kullanıcılara sonraki Filmlerde yeni olanaklar sağlanabilecektir. Sanal MovieStar'ın sürekli olarak geliştirilmesiyle MovieStarPlanet, çocuklara hitap eden zengin bir oyun ve yarışma imkanı sunar. MovieStarPlanet ilk olarak Danimarka Eğitim Üniversitesi ve bir dizi ilkokul öğretmeninin işbirliği ile geliştirilmiştir.

Yorumlar

  1. Bence güzel ben de üyeyim

    YanıtlaSil
  2. 7 yaşındaki çocuğun bu oyunda sevgili edinmesi ne kadar güvenilir olduğunu ortaya koyuyor

    YanıtlaSil
  3. 7 yaşındaki çocuğun bu oyunda sevgili edinmesi ne kadar güvenilir olduğunu ortaya koyuyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder