Lig Tv Canlı İzle

Lig tv nin ne olduğunu anlatacak değiliz heralde, adı üzerinde lig tv.

Peki neden yazıyorum dersiniz. Geçen bir aylık zaman diliminde bize çektirdiklerinden ve 4 gün önce arama trendlerinde tavan yapmasından dolayı..

Her haftasonu zaten kat kat yükseliyor zaten arama hızı onu geçelim.

Bunun yanında bir de blogger sansürü var. Paralı olan lig tv yi beleşe izleyen vatandaşlarımıza bunu justin tv üzerinden sunup para kazanmak isteyen bazı hırkızların bloggerı kullanması üzerine lig tv yani digitürk, bloggera şikayetetmesinden sonuç çıkmadığını belirterek taaa diyarbakıra gider ve blogger ve blogspot u kapattırır. Bununla da kalmaz alan adı yerine ip odaklı yasaklama talebinde bulunduğundan sadece blogspot.com uzantılı siteler değil, blogspot sistemini kullanan özel siteler de yasaklanır.

Aynı benimkisi gibi, neyse mahkeme yanlışından döndü, şimdi digitürk e karşı dava var. Sen suçsuz adamların sitesini nasıl kapattırırsın diye... Özellikle özel alanlı bloglara dokununca işin ucu digitürk ziki tuttu diyebiliriz.

Neyse yasak kalktı ve sitelerimize bir iki gündür ziyaretçiler akmaya başladı.Tabi bizim pr miz de zarar gördü ve ziyaretçi kitlemizde bir azalma oldu. Neyse şimdilik yasak yok devam ediyoruz bakalım...

Yorumlar