En Ucuz İnternet Bağlantısı

Google'dan "en ucuz internet" arayarak buraya gelenlerin tamamına yakını TTNET abonesi olduğundan eminim. Yeni bağlatmak için araştıranlar daha küçük bir kesim olduğunu tahmin ediyorum.

Öncelikle en ucuz internet eğer iyi anlaştığınız bir komşunuz varsa, ortaklaşa kullanılan kotasız internet tarifeleri olduğunu söyleyeyim. TTnet'in 54.90 lık paketini alıp 2 hatta 3-4 komşu kullanabilirsiniz.

Aksi halde TTnet için en düşük fiyat 4GB kotalı 29 TL olan olur ki bunda da kotayı aşacağınızı göz önüne alırsak, en pahalısı olabilir !

Eğer kotasız (aslında kotalı) abonelik isterseniz 54,90 lık paket 25 GB a kadar yüksek hızda ve daha sonra hız düşürülmesi söz konusu.

Diğer interner tarifelerinden en hesaplısı Uydunet, Uydunet'in fiyatları 12 liradan başlıyor ve kullandığınız kadar ödüorsunuz. Limitsiz tarifesleri 1 Mbps  kotasız 29 TL ve 5 Mbps 69 TL ve ttnetteki gibi internet hızı düşürülmemesi +1 puan daha kazandırıyor.

Smile internet fiyatları TTnet ile aynı sayılır ama yeni üye olanlara 2 yıllık taahüt karşılığında ilk yıl yarı ücret ödüyorsunuz. Ve abonelik taşımada diğer firmaların da değişik kampanyaları var.

İnternet tarifenizi seçerken aylık ne kadar kullandığınızı ve daha çok evde mi kullandığınızı yoksa 3G mi dışarı da mı kullandığınızı düşünün, ihtiyacınız olan tarifeyi seçin.

Bunların dışında sabit telefon aboneliğiniz yoksa Ttnet size 10 TL ek masraf  getirdiğini hatırlatmakta fayda var. Velhasılı kelam komşularınızla iyi geçinin interneti ortaklaşa kullanın, kazıklanmayın !

Yorumlar