Dexter İzle İndir

Dexter dizsi en sevdiğim dizilerdne biri. Ben 5 sezonun tamamını izledim.

Çocukluğunda annesi gözlerinin önünde elektrikli testere ile kesilen "Dexter" bir polis (Harry) alır ve evlat edinir. Haryy Dexter'daki katil ruhu görür, düzelemeyeceğini anlar ve ona sadece katilleri öldürmesini telkin eder ve bunu yakalanmadan nasıl başarabileceğini öğretir. Dexter insanları öldürürken Harry'nin kuralları dediği bir takım kurallar çerçevesinde yapar. Birinci kural şudur:"Asla yakalanma!"

Dizi Harry öldükten sonraki kısımları anlatır ama dizi içinde Dexter'ın anımsamalarında Harry"nin Dexter'a verdiği dersleri de görürüz. İlk sezonlarda yalnız yaşayan Dexter kocasından şiddet gören ve boşanmakta olduğu kocası hapiste olan iki çocuk annesi "Rita" ile flört etmektedir. Dexter bu flört işini sadece normal biri gibi gözükmek için yapsada zamanla Rita'ya bağlanır.

Cinsellikten zevk almayan Dexter'ın cinsel hayatı Rita ile normale döner. Dexter ilerleyen sezonlarda Rita'dan vazgeçemez ve onunla evlenir. Evlendikleri sırada Rita hamiledir. Fakat evlenince insanları öldürme işini daha zor yapmaya başlar.

Kurbanı olan bir seri katili takip ederken bir aile babası olduğunu görür bunu nasıl yaptığını öğrenmek ister ve bir şekilde kontakt kurar. İlk başlarda adamın ailesi tarafından çok sevildiğini zanneder ama sonra aslında onların korktuğu için sevgi numarası yaptıklarını öğrenir. Dexter bu kurbanını öldürmekte fazlasıyla gecikir ve bu karısının ölümü ile sonuçlanır. Katili öldüren Dexter eve geldiğinde Karısının öldürülmüş olduğunu ve oğlunu da karısının kanları arasında görür. Oğlunun da kendisi gibi olacağından korkar..

5. sezona katil şüphelisi olarak başlasa da, suçsuz olduğu çabuk kanıtlanır ve kadınlara işkence edip daha sonrada onları öldüren bir gruptan kaçan kızla tanışır. Dexter, bu katillerden intikam almak isteyen kıza yardım eder. Kız kendisine yapılanlardan sonra bir katil psikolojisine sahip olur. Dexter bu kızın tam kendisine göre olduğunu düşünse de intikamını almasına yardım ettikten sonra kızın öldürme isteği sona erer. Kızdan ayrılan ve çevresindeki suçlu imajından sıyrılan dexter, sezon sonunda geleceğe umutla bakan bir seri katildir...

Yorumlar